Naturee aliejinis plaukų serumas.

Naturee aliejinis plaukų serumas.

Naturee aliejinis plaukų serumas.

Naturee aliejinis plaukų serumas - tai efektyvus sprendimas jūsų plaukų priežiūrai.

Jo unikali formulė sukurta iš  natūralių ingredientų siekiant suteikti jūsų plaukams gilų drėkinimą, maitinimą ir stiprumą. Naturee aliejinis plaukų serumas puikiai praturtins jūsų plaukus: jie taps švytinčiais ir sveikais.

Pagrindinės sudedamosios dalys:

- Medvilnės aliejus (Gossypium): minkština ir drėkina plaukus, suteikdamas jiems elastingumo ir sveikumo pojūčio.

- Migdolų aliejus (Prunus amygdalus dulcis): maitina, drėkina ir sustiprina plaukus, neleidžia lūžinėti.

- Ricinos aliejus (Ricinus communis): puikiai maitina ir stiprina plaukus, skatindamas jų augimą ir suteikdamas blizgesio.

- Juodųjų kmynų aliejus (Nigella sativa): puikiai tinkantis plaukų priežiūrai, maitina plaukų folikulus ir skatina sveiką plaukų augimą.

- Argano aliejus (Argania spinosa): drėkina ir maitina plaukus, sumažinti lūžinėjimą ir suteikia jiems blizgesio.

- Vitaminas E (Tocopherol): stiprina plaukus, maitina odą ir plaukų folikulus, apsaugo nuo aplinkos poveikio ir oksidacinio streso.

 

Papildomi aliejai, kurie praturtina šį serumą ir suteikia papildomos naudos:

  1. Levandų aliejus (Lavandula angustifolia): ramina galvos odą, mažina niežėjimą ir skatina plaukų augimą.
  2. Bergamocių aliejus (Citrus bergamia): gaivina plaukų spalvą ir galvos odą, suteikia plaukams natūralų blizgesį.
  3. Rozmarinu aliejus (Rosmarinus officinalis): stiprina plaukus, gerina kraujotaką galvos odos srityje ir pagerina plaukų sveikatą.
  4. Mėtų aliejus (Mentha piperita): gaivina galvos odą, reguliuoja riebalų kiekį ir suteikia vėsinančio efekto.
  5. Ylang-ylang aliejus (Cananga odorata): drėkina plaukus, skatina jų augimą ir suteikia malonų kvapą.
  6. Japoninių laurenių aliejus (Litsea cubeba): naudojamas dėl jo valomųjų, priešgrybelinių savybių, skatinančių plaukų augimą ir suteikiančių blizgesio bei minkštumo.
  7. Kedro aliejus (Cedrus atlantica): stiprina plaukus, skatina jų augimą ir pagerina jų būklę.

 

Naturee aliejinis plaukų serumas yra plaukų priežiūros stebuklas, kuris padės jums atkurti nepakartojamai gražius, sveikus ir spindinčius plaukus. Įtraukite šį serumą į savo plaukų priežiūros rutiną ir leiskite gamtai pasirūpinti  jūsų grožiu!

NAUDOJIMAS

Aliejinį plaukų serumą galima naudoti tiek ant sausų, tiek ant drėgnų plaukų.

Gerai iššukuokite plaukus. Išspauskite nedidelį kiekį aliejinio serumo ir rankomis braukite per plaukus. Paskirstykite, kad plaukai būtų suvilgyti aliejiniu serumu. Įmasažuokite serumą į plaukų odą. Susukite plaukus į kuoduką, uždėkite vienkartinę kepuraitę arba apvyniokite plaukus rankšluosčiu. Laikykite 20-40 min. (norint pasiekti greitesnio rezultato, rekomenduojame laikyti ilgiau, bet neviršyti 15 val.). Naudojant ant sausų plaukų, palaikykite trumpiausiai 3 valandas. Masažuojamais judesiais nuplaukite šiltu vandeniu ir šampūnu. Naudokite serumą 1-2 kartus per savaitę.

Nepriklausomai nuo to, ar naudojate serumą ant sausų, ar ant šlapių plaukų, svarbu atkreipti dėmesį į naudojamą serumo kiekį vienam kartui: pradėkite nuo nedidelio kiekio paskirstymo per visą plaukų ilgį ir įmasažavimui į plaukų šaknis. Jei yra toks poreikis, imkite serumo truputį daugiau ir eigoje spręskite, kiek jums jo reikia vienam kartui naudoti.

 KITA INFORMACIJA

- Ant sausų ar šlapių plaukų?

Ant sausų plaukų aliejinis serumas yra labiau maitinantis, o ant drėgnų - drėkinantis. Rekomenduojama naudoti pakaitomis: vieną kartą ant sausų, kitą kartą ant drėgnų plaukų.

- Kaip išplauti galvą, kad plaukai neliktų riebaluoti?

Švelniai nuplaukite plaukus šiltu vandeniu. Naudokite švelnų, neutralų šampūną. Masažuokite galvos odą, kad pašalintumėte serumą. Kruopščiai nuplaukite šampūną šiltu vandeniu. Venkite kondicionierių ant galvos odos, naudokite juos tik plaukų galiukams. Paskutiniam plaukų nuplovimui naudokite šaltą vandenį. Venkite karštos oro srovės džiovindami plaukus.

ATSARGUMO PRIEMONĖS:

Prieš naudodami atlikite alergijos testą – nedidelį kiekį aliejinio serumo užtepkite ant alkūnės vidinės dalies ir stebėkite 30 min. ar nekyla alerginė reakcija.

SUDETIS:

Medvilnės aliejus (Gossypium), Migdolų aliejus (Prunus amygdalus dulcis), Ricinos aliejus (Ricinus communis), Juodųjų kmynų aliejus (Nigella sativa), Argano aliejus (Argania spinosa), Vitaminas E (Tocopherol), Levandų aliejus (Lavandula angustifolia), Bergamocių aliejus (Citrus bergamia), Rozmarinų aliejus (Rosmarinus officinalis), Mėtų aliejus (Mentha piperita), Ylang-ylang aliejus (Cananga odorata), Japoninių laurenių aliejus (Litsea cubeba), Kedrų aliejus (Cedrus atlantica), Citral**, Limonene**, Linalool**.

** Eterinių aliejų sudėtinės dalys.

Grįžti į tinklaraštį

Palikite komentarą