Aktyvus valomasis AHA veido tonikas.

Aktyvus valomasis AHA veido tonikas.

Aktyvus valomasis AHA veido tonikas

Veido tonikas yra neatsiejama bet kurios sveikos odos priežiūros rutinos dalis. Tai ne tik padeda išlaikyti odą švarią, bet ir suteikia jai reikalingos drėgmės ir minkštumo. Norint pasiekti geriausius rezultatus, svarbu pasirinkti tinkamą toniką, atitinkantį jūsų odos poreikius.

„Naturee“ aktyvus valomasis AHA veido tonikas su pieno rūgštimi yra aukštos kokybės, kuria verta pasitikėti. Šis tonikas yra išskirtinis dėl savo unikalios formulės, kurioje derinami efektyvūs ingredientai: pieno rūgštis (6.4%), alavijo ekstraktas ir vitamino B3. Tai puikus pasirinkimas tiek mišriai odai, linkusiai į spuogus, tiek riebiai, spuoguotai odai.

Pieno rūgštis, esanti šioje formulėje, veikia kaip natūralus valomasis agentas, šalinant toksinus iš odos ir mažinant spuogų atsiradimo riziką. Alavijo ekstraktas minkština odą ir skatina jos regeneraciją, tuo pačiu padėdamas sumažinti paraudimą ir dirginimą. Be to, vitamino B3 (niacino) praturtintas tonikas padeda atkurti odos natūralų balansą ir spindesį.

Naudojant pieno rūgšties toniką galima pastebėti šiek tiek deginimo ar pleiskanojimo, - tai yra normali reakcija, kuri, paprastai, praeina po kelių naudojimo kartų. Norint išvengti pernelyg didelio pleiskanojimo, rekomenduojama pradėti naudoti toniką palaipsniui, kas 2-3 dienas, priklausomai nuo individualios odos reakcijos.

Toniko sudėtis:

- Rožių hidrolatas
- Pieno rūgštis
- Alavijo ekstraktas
- Vitamino B3
- D-pantenolis
- Alantoinas

Švelniai valykite veidą toniku vatos diskeliu vengdami akių zonos. Rekomenduojame naudoti kremus su UV filtru, kad oda būtų apsaugota nuo žalingo saulės poveikio.

Šį toniką bei kitus „Naturee“ produktus rasite www.naturee.lt puslapyje. Įtraukite veido toniką į savo veido priežiūros rutiną ir pasirūpinkite sveika, spindinčia oda, kuri pritrauks dėmesį!
Grįžti į tinklaraštį

Palikite komentarą